top of page

OVER ONS

Dante-Hair bestaat sinds 2013, heeft zich in de loop van de jaren gespecialiseerd in Hair-Extensions.  De afgelopen jaren zijn wij enorm gegroeid, wij zijn erg gedreven en danken onze klanten die hun  ervaringen met ons hebben gedeeld zodat wij steeds streven naar een nog betere service, kwaliteit,  en verschillende systemen kunnen aanbieden. 

Het haar van Dante-hair komt uit India waar vrouwen gedurende het leven het haar offeren bij de  plaatselijke tempels. Dit gebeurt op vrijwillige basis en vanuit de overtuiging en het geloof in het  ‘’karma’’. Na het offeren zijn de vrouwen weer rein. Het haar wordt door de tempels verkocht . 

Dante-hair is 100% Remy-haar, dit is haar dat bij de donor als staart wordt afgeschoren. Van deze  afgeschoren staarten is het mogelijk om 100% remy-haar te maken. Kenmerkend voor dit haar is dat  de haarschubben allen dezelfde kant op staan, de groeirichting van het haar is hetzelfde als het haar  van de ontvanger die deze extensies wil gaan dragen. 

Dante-hair extensions zijn double drawn, dat betekent dat de haren van aanzet tot punt vol zijn, dus  weinig kortere haartjes, er moet bijna niets afgeknipt worden na de plaatsing.

9X0A5287_1.jpg
bottom of page