Dante Keratine extensions

Keratine Extensions

Dante’s Special Extensions gebruiken betekent going big Iedere vrouw heeft weleens gedroomd van langer haar of meer volume! Dankzij de Dante’s Special extensions kan deze droom werkelijkheid worden zonder over je budget te gaan. De Dante’s Special extensions prijzen zijn veel lager dan de regulieren merken en zijn van een top kwaliteit. Al onze extensions zijn van de hoogste kwaliteit Remy haar, hetgeen professioneel ogende producten gemaakt van natuurlijk haar garandeert.
Lees meer
I-link extensions

I-Link Extensions

Wat zijn Microring Extensions? Het zijn losse plukjes haar die lijken op een veter. De microring extensions worden door middel van microringen bevestigd. Aan de binnenkant van de microringen zit een siliconen laagje, dit is voor de bescherming van uw eigen haar en het verstevigt de grip. Er komt geen warmtetang aan te pas. Deze methode is geheel onschadelijk voor je eigen haar. De microring extensions van American Dream zijn herbruikbaar en je kan ze zeker 1 jaar gebruiken mits je het goed verzorgt. Ook kunnen de microring extensions opnieuw terug geplaatst worden met nieuwe microringen.
Lees meer
Dante Special Weft

Weft

Zachte glanzende Wefts geschikt voor zeer stijl haar. De Wefts van Dante’s Special is machinaal gemaakt. De Wefts is herbruikbaar en ideaal voor een snelle haar toevoeging. De Wefts zijn op verschillende manieren in het haar te bevestigen onder andere dmv Microrings of Naaien.
Lees meer
Tape extensions 02

Tape Extensions

WIL JE MEER VOLUME OF DROOM JE VAN EEN BOS LANG HAAR? Onze tape-in extensions, gemaakt van 100% natuurlijk haar, bieden een onopvallende en lichtgewicht oplossing voor een week, een maand of langer. Deze vernieuwende extensions sluiten naadloos aan op je eigen haar en zijn zo licht dat je vergeet dat je ze in hebt.
Lees meer